_V7E4987

Onze beurzen en exposanten

Sinds 2010 hebben we circa 350.000 professionals uit de agrarische- en groensector mogen verwelkomen op de 11 vakbeurzen die we tot en met 2019 georganiseerd hebben.

AgroTechniek Holland

In 2010 is gestart met de organisatie van de nationale vakbeurs AgroTechniek Holland. Op evenemententerrein Walibi wordt één keer per twee jaar in september de outdoor beurs georganiseerd waaraan ca. 500 merken aan deelnemen en waar ca. 50.000 bezoekers per editie op afkomen gedurende de 4 beursdagen. Het exposantenveld bestaat uit fabrikanten en importeurs van landbouw- en veehouderijtechniek en de bezoekersgroep bestaat uit veehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Het is vanaf de eerste editie het grootste agrarisch evenement van Nederland en heeft partnerships met alle relevante brancheverenigingen en vakmedia.

GroenTechniek Holland

In 2013 werd de tweede beurstitel GroenTechniek Holland gelanceerd. Ook deze beurstitel wordt één keer per twee jaar (oneven) in september georganiseerd. De beurs wordt georganiseerd voor bedrijven en professionals actief in de groen/grijze sector. Zo’n 450 merken zijn te zien op de beurs waar de laatste editie 17.000 bezoekers op afkwamen. De bezoekersgroep bestaat uit hoveniers, gemeentewerkers, aannemers & loonwerkers en professionals actief in de golf, sport en recreatiesectoren. Doordat de beurs in de buitenlucht wordt georganiseerd kunnen, naast de statische expositie van machines, de machines ook gedemonstreerd worden.